Fönsterputs i Stockholm

Med oss på Städerian får du självklart en nöjd kundgaranti, som innebär att om du inte är nöjd, så gör vi om tills du är nöjd med städningen.

Effektiv och prisvärd fönsterputsning i Stockholm!

Med rena fönster kommer ljuset in. Vi hjälper dig med professionell fönsterputs i Stockholm  som är säker och effektiv. Med säkra material och rätt utrustning kan vi på kort tid se till att samtliga rutor blir rena. Dessutom vårdar vi fönstren så att de kan hålla sig rena och vackra längre!

Fönsterputsning invändigt och utvändigt

Det är bra att boka in fönsterputsning både för insida och utsida med jämna mellanrum. Beroende på fönstrets struktur och öppning kan det vara möjligt att ta hand om båda sidorna snabbt och lätt från insidan av huset.

Det är dock viktigt att komma ihåg att proper fönsterputsning inkluderar fönstrets ram. Det betyder att det behövs grundlig rengöring även på utsidan åtminstone en gång per år. Vi hjälper gärna till med professionell fönsterputsning som är effektiv.

När vi är klara är fönstren rena och vackra. De bidrar till en miljö som känns hälsosam och attraktiv. Boka in fönsterputsningen som en del av hemstädning i Stockholm eller separat. Vi är experter på städning och putsning av fönster.

Hur ofta behövs fönsterputsning?

Det här är en viktig fråga att ställa. För vissa kan det vara viktigt med putsning av fönster var och varannan vecka. När det finns personer i hushållet som gärna tar på rutor och lämnar märken av små händer efter sig behövs fönsterputsningen regelbundet.

Det är dock skillnad på punktputsning och en rejäl putsning av husets alla fönster, invändigt och utvändigt. Vi rekommenderar grundlig fönsterputs åtminstone två gånger per år. Det kan vara klokt att gå igenom hemmets alla fönster till våren när ljuset kommer igen. Då är det dags att putsa bort vinterns smuts och damm som har samlats på och omkring rutor.

Vård av fönster är en investering

När vi tar hand om fönsterputsning i Stockholm ser vi noga på hur fönstret och karmen mår. Att få regelbunden putsning är en investering för den kan leda till att mindre skador snabbt upptäcks. Då går det att reparera och sköta fönster utan att det blir alltför dyrt.

Dessutom är rena fönster en investering i hälsa. Både mental och fysisk hälsa. Ljuset som kommer in genom en ren ruta gör gott och är viktigt för alla som befinner sig i husets olika rum. Regelbunden rengöring leder dessutom till att du lätt öppnar fönster för att vädra.

När inget tar emot och det inte finns damm och smuts som kan smutsa ner dina kläder är det enklare att använda fönstret såsom tänkt. Det gäller i hemmets alla rum. Låt oss ta hand om era fönster så att ljus och frisk luft fortsatt kan strömma obehindrat in i ert hem!

Vad kostar fönsterputsning i Stockholm?

Pris för fönsterputs i  Stockholm beror på flera saker som hur många fönster som ska putsas, hur enkla de är att komma åt och om det är både insida och utsida som ska rengöras. Vi kan lägga in rengöring av fönster som en del av hemstädning i Stockholm eller se den som ett separat uppdrag som vi utför sporadiskt i enlighet med era önskemål.

Vad gör vi?

Städfirma i Stockholm

När det är städat mår du bra, så enkelt är det. Kontakta oss för hemstädning i Stockholm. Vi klarar också kontor och särskilda moment som fönster och mattvätt. Med oss blir det rent och härligt på nolltid till ett mycket rimligt pris!

Storstädning i Stockholm

Låt oss kavla upp ärmarna åt dig och se till att städjobbet blir gjort! När vi genomför en storstädning i Stockholm darrar dammet av rädsla. Vi kommer åt överallt och på ett mycket effektivt sätt. Resultatet blir rena rum som ger inspiration och gör det lättare att hålla rent och snyggt länge.

Kontorsstädning i Stockholm

Öka produktiviteten med kontorsstädning i Stockholm till ett mycket rimligt pris. När det är rent i lokalerna som ni jobbar i blir det god stämning. Vi ser till att städningen fungerar på ett smidigt och effektivt sätt. Ni fortsätter att fokusera på jobbet!