Kontorsstädning i Stockholm

Med oss på Städerian får du självklart en nöjd kundgaranti, som innebär att om du inte är nöjd, så gör vi om tills du är nöjd med kontorsstädningen.

Kontorsstädning i Stockholm till rätt pris!

Öka produktiviteten med kontorsstädning i  Stockholm till ett mycket rimligt pris. När det är rent i lokalerna som ni jobbar i blir det god stämning. Vi ser till att städningen fungerar på ett smidigt och effektivt sätt. Ni fortsätter att fokusera på jobbet!

Vad innebär kontorsstädning i Stockholm?

Till att börja med är det viktigt att förstå hur mycket det påverkar oss när vi jobbar i ren och städad miljö. Det finns studier som visar att vi blir effektivare och känner större kreativitet då vi befinner oss i rena och ordnade lokaler. Med kontorsstädning i Stockholm får ni en miljö som stimulerar till bättre resultat!

Kontorsstädning inkluderar:

  • Städning av alla golvytor
  • Storstädning 
  • Rengöring av toaletter
  • Rengöring av gemensamt pentry och matplats
  • Rengöring av lampor, fönster och annan inredning
  • Fönsterputs 

Vid varje tillfälle kommer skräp att samlas upp och kastas. Dessutom kontrolleras gemensamma utrymmen och toaletter för att se till att det finns pappersservetter, tvål och annat som behövs för hygien och trivsel.

Ett pentry som fungerar

Det är inte ovanligt att det diskuteras vem som ska göra vad i pentryt på arbetsplatsen. Folk har en tendens att glömma bort koppar och känner inte att de måste ta hand om disken. Det är mänskligt. Med vår kontorsstädning i Stockholm blir det inte osämja på jobbet. Det finns en person som ser till att kopparna plockas undan och att de diskas!

Med ett rent pentry blir kafferasten och lunchrasten mycket trevligare. Det går att slappna av tillsammans. Det är mycket bra för arbetsplatsen att slippa diskussioner om hur saker ska skötas i köket.

Bjud in gäster till kontoret utan att skämmas

När städningen på kontoret fungerar som den ska är det roligt att få gäster. Det är snyggt och städat och det finns tvål på toaletten. Det bidrar till en trevlig stämning som kan få betydelse för de samtal som sedan förs i konferensrummet.

Tillsammans kan vi se till att allt är redo för mötet. Vi jobbar på ett flexibelt sätt och kan anpassa kontorsstädningen efter de behov som finns. Det kan betyda att vi kanske kommer lite oftare en viss vecka då det ska bli både besök och personalfest.

Den skräddarsydda städningen är den bästa kontorsstädningen

Av vår långa erfarenhet av kontorsstädning i Stockholm vet vi att den bästa städningen på kontoret är den som är skräddarsydd. Med god kommunikation kommer vi fram till vilket stöd ni har behov av. Dessutom utvärderar vi med jämna mellanrum för att se om ni behöver något mer eller om vi kanske ska dra ner lite på takten.

Vi kan komma och städa kontoret när ni är där och gör detta på ett mycket professionellt sätt. Vi kan också komma efter stängningstid och se till att kontoret är rent så att det gnistrar när det blir dags att komma till jobbet igen.

Kontakta oss gärna idag för att få veta mer om hur vi kan hjälpa till med professionell och prisvärd kontorsstädning! Låt oss bli er städfirma i Stockholm