Storstädning i Stockholm

Med oss på Städerian får du självklart en nöjd kundgaranti, som innebär att om du inte är nöjd, så gör vi om tills du är nöjd med städningen.

Effektiv och prisvärd storstädning i Stockholm!

Låt oss kavla upp ärmarna åt dig och se till att städjobbet blir gjort! När vi genomför en storstädning i Stockholm darrar dammet av rädsla. Vi kommer åt överallt och på ett mycket effektivt sätt. Resultatet blir rena rum som ger inspiration och gör det lättare att hålla rent och snyggt länge. Låt oss bli er städfirma i Stockholm.

Vad innebär storstädning i Stockholm?

Storstädningen skiljer sig från vanlig hemstädning i Stockholm på flera sätt. Även om den vanliga städningen också inkluderar viktiga moment som grundlig städning av toaletter och kök går det inte att jämföra med en storstädning i Stockholm. Här kommer vi att se till att kalk försvinner och material underhålls för att hålla längre.

Storstädningen är viktig för hela hemmet. Den inkluderar viktiga punkter som:

  • Städning bakom och ovanpå möbler och vitvaror
  • Rengöring av lampor och armaturer
  • Grundlig avloppsstädning
  • Desinfektering av badrum och kök
  • Fönsterputs

Beroende på hur hemmet ser ut kan det krävas särskilda moment som gör att varje vrå och skrymsle blir rent. Det här tar mer tid än en vanlig städning. Samtidigt är det viktigt att poängtera att storstädning med jämna mellanrum gör den vanliga städningen mer effektiv.

Om det är riktigt rent i grunden blir det också riktigt fint vid varje städtillfälle. Kalk som tas bort minskar risken för att damm och smuts får fäste. Det är det som gör att armaturer och andra ytor kan glänsa vackert veckan lång.

Viktigt med grundlig städning för hälsan

Det är välkänt att vi behöver städning för att må bra. Den vanliga städningen är en god investering men då och då krävs det lite mer. När vi kommer åt ordentligt och genomför en storstädning i Stockholm lägger vi grunden för ett hälsosammare liv. Det handlar både om en renare miljö som är hygienisk och den mentala lättnad som upplevs i städade utrymmen.

Hur ofta behövs storstädning i Stockholm?

Det här är en smaksak och beror också på hemmets storlek och hur många som bor i det. Kontakta oss gärna så kan vi boka in en storstädning. Därefter går det att få vanlig hemstädning eller en storstädning igen efter några månader.

Vissa tycker att storstädningen är ett måste en till två gånger per år. Andra känner att det här behövs oftare. Vi lämnar valet till er men rekommenderar att ni testar vår grundliga städning för att se vilka fantastiska resultat den ger.

Städning av hem, kontor och butiker

Vår storstädning i Stockholm är av intresse för hem såväl som för kontorsstädning och butiker. Vi har erfarenhet och utrustningen som krävs för att klara av en riktigt grundlig städning. Kontakta oss idag för att få veta mer om hur vi jobbar och vad en storstädning kostar.

Det går bra att boka in oss för tillfälliga jobb såväl som att välja en regelbunden tjänst som varvar vanlig städning med djupgående rengöring med jämna mellanrum. Tillsammans kommer vi fram till precis vad som ska städas för att få ut mesta möjliga av varje städtillfälle!